Parykker og hovedbeklædning til kræftramte.
Står du en den situation, at du har brug for en paryk eller en anden form for hovedbeklædning, i forbindelse med en kræftbehandling? Så vil jeg gerne hjælpe og guide dig igennem de forskellige muligheder, som findes på markedet.
Parykken kan hjælpe til med at give dig en følelse af et pusterum, fra din sygdom og behandling, specielt når du bevæger dig rundt uden for, syner det ikke så tydeligt af sygdom.
Parykker fås i forskellige kvaliteter, Fiberhår, Ægtehår og i en blanding fiberhår og ægtehår.
Jeg er uddannet til at klippe parykkerne til, gøre dem personlige og livlige at se på. Og jeg hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til lige netop dig. Er du ikke til paryk, har jeg også et udvalg af forskellige huer og turbaner hjemme, som du også kan prøve, mærke og se på.
Har du fået en bevilling på et tilskud, til en paryk eller til anden hovedbeklædning, har du frit leverandørvalg. Og du er derfor ikke underlagt at vælge den leverandør som står på din bevilling. En bevilling er et tilskud til din paryk eller anden hovedbeklædning, hvor dit tilskud vil svare til den billigste løsning der findes. Ønsker du noget andet, fx en paryk i ægtehår, vil det koste ekstra, hvor du blot selv skal betale differencen.

Ønsker du at jeg skal hjælpe dig, kan du booke en til på min online booking, eller ringe til mig på 86615922. Det er en god ide at booke en tid, da jeg også står med andre kunder. Og da jeg rigtig gerne vil have tiden til at råde og vejlede dig bedst, er det nødvendigt at bestille en tid.
Jeg ser frem til at hjælpe dig.
- Amalie Lohff