Oribe Hair Care

Oribe Hair Care blev grundlagt af den berømte og kendte amerikanske frisør Oribe, skønheds-veteranerne Daniel Kaner og Tev Finger, med det formål at skabe en ny slags hår-brand. Et brand der blev designet med de mest talentfulde og professionelle salon, og de mest kræsende kunder i tankerne. Da de udviklede linjen, ønskede de ikke at gå på kompromis med nogen detaljer. Med hjælp fra hudplejeteknologien og naturlige aktive ingredienser, leverede de højt ydende og behandlingsbaserede produkter - alt sammen uden at glemme, at det sunde hår er grundlaget for sexet, glamourøst styling. Hvert produkt er blevet testet langsomt backstage og i saloner, for at sikre, at de leverer resultater, hvilket giver os en af collection af ”best-in-class” produkter, der virkelig imødekommer hårets behov.
For os er emballage et øjeblikkeligt tegn på, hvad forbrugerne kan forvente af vores mærke: noget forhøjet, sofistikeret og sjovt. Oribe Hair Cares prisvindende emballage er designet til at gøre oplevelsen, af at bruge produkterne, så smuk, som formerne er. Hver detalje blev omhyggeligt udformet og nuanceret, lige fra formen af hver flaske, til de miljøvenlige kasser, der stammer fra velforvaltede skove og trykt med vegetabilske soja trykfarver. De arkitektoniske facetter og slående juveltoner, kombinerer perfekt oldtidens arv med moderne elegance. Vores emballage har etableret en ny standard for hårpleje.
Oribe Hair Care er glutenfri, sodiumclorid fri, uden parabener, ikke testet på dyr og er derudover også veganske.


Mineralogie

Mineralogie er en makeup-kollektion som er 100 % kvalitet. Der prioriterer miljøet og som dagligt følger en grøn miljø- og genbrugspolitik, fra udvikling til produktion, og til den når ud til dig. Denne glamourøse serie har en høj dækkeevne og kun naturlige farvepigmenter, som er inspireret af naturens egne elementer.

Fordele med Mineralogie:
- Virker direkte plejende og helende for huden.
- Irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud.
- Indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.
- Beskytter mod solens skadelige stråler.
- Forebygger fine linjer og rynker.
- Føles let og naturlig på huden.
- Giver et dækkende naturligt resultat, med en flot og ensartet glød.
- Super dækkeevne og bruges af professionelle makeup-artister.

Mineralogie indeholder IKKE:
- Parabener
- Talkum
- Mineral-olier
- Farvestoffer
- Blegemidler
- Parfume-stoffer